Reservation
contact@unchefatoulouse.fr 06 32 70 89 19

TableBooking








    « In art I LIKE SIMPLICITY, THE SAME GOES FOR CUISINE »

    Erik SATIE

    DiscoverYOUR CHEF

    UNIQUE EXPERIENCE !

    Personalized service for unique moments!
    Fed up with crowded restaurants downtown?
    Want to invite your family, friends to a more intimate meal at home or in a room?
    Invite me to surprise you! For a meal or a cocktail, let yourself be guided and think of nothing, I take care of everything! Because it costs nothing to try, call me and share your project, your expectations, I will know how to answer them seriously and professionnally.

    See you soon, Pier, your chef.


     

    TheMenu

    DeliciousExperience

    lePETIT CONSERVATOIRE DU GOÛT



    As a forerunner, the Chef Pierre Roudgé created the gourmet school in Toulouse in 1978. In 1993 he created « Le Petit Conservatoire du Goût ». On the one hand, it was a question of sharing his knowledge as a cook and at the same time of making know the fine products of our regions. If Pierre Roudgé is not my blood father, he is my heart father and since I was 11 years old it has always been by my side, it helped me tro grow up, and to know, to understand and love my job. Also in my turn I would like to share with you all that he taught me.


    Read More

     

    BrunchAT MARKET



    Go to the Market of your city around a tea where we will choose our products totgether for a course on the theme of Brunch to be tested thereafeter.

    This formula includes :

    • Advice in the selection of market products,
    • Cooking classes on the theme of Brunch,
    • Tasting of the sunday Brunch in joy and good humor.



    Book

     
    • Repas delicieux, bon produits, super ambiance – à reprendre sans moderation. Bravo Pier ! Nous avons dégusté avec plaisir les très bon plats de Pier, et quel bonheur… C’était la première fois et nous sommes très contents de ce service. Les bons produits, cuisinés chez nous, et servis comme dans un restaurant. Pier a adapté son menu pour l’anniversaire de ma fille, c’était un vrai régal. En plus, en fin de repas, j’ai retrouvé la cuisine rangée et la vaisselle faite.
      Carolyn D.
      Carolyn D.
    • Super repas, Pier sait répondre à nos attentes Un repas avec des produits frais, un chef qui sait se faire oublier et assure un service impeccable. Sympathique, professionnel, il laisse la cuisine nickel. À recommander….
      Laurent P.
      Laurent P.
    • Excellent Tout était parfait : la ponctualité (en fait un peu de retard mais Pier m’avait prévenu); sa gentillesse avec ma fille de 16 ans avec laquelle il a partagé quelques uns de ses secrets de chefs; et, pour finir, ce que nous avons mangé qui était excellent, léger, joliment présenté, bref un moment délicieux au propre et au figuré. Ma femme était ravie de son cadeau de fête des mères : merci Pier !!
      Franck L.
      Franck L.
     

     

    Contact