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    « In art I LIKE SIMPLICITY, THE SAME GOES FOR CUISINE »

    Erik SATIE

    DiscoverYOUR CHEF

    UNIQUE EXPERIENCE !

    Personalized service for unique moments!
    Fed up with crowded restaurants downtown?
    Want to invite your family, friends to a more intimate meal at home or in a room?
    Invite me to surprise you! For a meal or a cocktail, let yourself be guided and think of nothing, I take care of everything! Because it costs nothing to try, call me and share your project, your expectations, I will know how to answer them seriously and professionnally.

    See you soon, Pier, your chef.


     

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    DeliciousExperience

    lePETIT CONSERVATOIRE DU GOÛT



    As a forerunner, the Chef Pierre Roudgé created the gourmet school in Toulouse in 1978. In 1993 he created « Le Petit Conservatoire du Goût ». On the one hand, it was a question of sharing his knowledge as a cook and at the same time of making know the fine products of our regions. If Pierre Roudgé is not my blood father, he is my heart father and since I was 11 years old it has always been by my side, it helped me tro grow up, and to know, to understand and love my job. Also in my turn I would like to share with you all that he taught me.


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    BrunchAT MARKET



    Go to the Market of your city around a tea where we will choose our products totgether for a course on the theme of Brunch to be tested thereafeter.

    This formula includes :

    • Advice in the selection of market products,
    • Cooking classes on the theme of Brunch,
    • Tasting of the sunday Brunch in joy and good humor.



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    • Une superbe prestation réalisée par le Chef Pier Revellin. Tout a été parfaitement géré de la prise de contact jusqu’à la réalisation du dîner. Le Chef a été en mesure de rapidement mettre en musique nos souhaits à travers un dîner savoureux pour 11 personnes le soir du réveillon. On a adoré l’apéritif et notamment le cappuccino de châtaigne, on a savouré les ravioles de langoustines, on a dégusté les noix de Saint-Jacques rôties et foie gras et beurre mousseux à la truffe, on a fondu pour la poularde de Bresse pochée et sa sauce au vin jaune et morilles et on a craqué pour les 2 desserts. Beaucoup de saveurs, des produits frais et des mets délicats avec des présentations très soignées. Le Chef est également un talentueux pâtissier ! Simplicité, discrétion et propreté (cuisine nickel après son départ). Encore bravo. On réitérera l’expérience et on essaiera également les cours de cuisine.
      Laetitia A.C.
      Laetitia A.C.
    • Merci pour cette superbe soirée de réveillon! Nous avons beaucoup apprécié non seulement la cuisine raffinée mais également la discrétion et le professionnalisme, c’était purement et simplement parfait pour démarrer cette nouvelle année! Bravo et à très bientôt on espère.
      Laurent E.
      Laurent E.
    • Excellent chef cuisinier qui a enchanté nos papilles avec des mets délicats et subtiles! Aucune fausse note, je le recommande vivement!
      Elodie G.
      Elodie G.
     

     

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